GORDIJNEN & RAAMDECORATIES

Stijlvolle ramen creëren iedere gewenste sfeer

Raamdecoratie is de basis van je interieur, omdat je er de lichtinval perfect mee kan regelen. Wij beschikken over een enorm assortiment, met aandacht voor afwerking en functionaliteit. Daarbij sluiten we aan op je persoonlijke stijl en demonstreren we de modernste technieken. Wat denk je ervan om jouw Luxaflex via een App te bedienen?

(Rol- & vouw)gordijnen en jaloezieën op maat gemaakt
Raambekleding zorgt voor sfeer in huis. De Weerd Wonen & Slapen heeft voor ieder wat wils: stoer, landelijk, klassiek en alles daartussenin. Het is maar net hoe transparant of verduisterend je het wilt hebben. Bovendien zijn onze raamdecoraties verkrijgbaar in duizenden kleuren. Met onze rolgordijnen, plisségordijnen en jalozieën kan je alle kanten uit. Denk aan hout en aluminium, geheel op maat samen te stellen.

Nieuw: PowerView van Luxaflex
Wat als raamdecoratie je gedachten kan lezen, en zou volgen op elk moment van je dag? Met PowerView Motorisation bepaal jij de instellingen en Luxaflex regelt automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. En dat allemaal via een App. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Onze adviseurs vertellen je graag meer over deze nieuwste snufjes op het gebied van raamdecoratie.

Tot kijk in dé showroom van de Krimpenerwaard

In onze grote, moderne showroom inspireren wij je graag. De Weerd Wonen & Slapen is gemakkelijk bereikbaar en je kan voor ons pand gratis parkeren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met kleuren en materialen. Je bent van harte welkom!

Waarmee kunnen wij je helpen?

De Weerd Wonen & Slapen