SLAAPKAMERS

Alles voor een goede nachtrust

Onze adviseurs leggen je alles uit over bedden en matrassen. Ervaar zelf welk bed het beste bij je past. Zodat je kan genieten van je nachtrust en iedere morgen vol energie opstaat. Naast boxsprings, matrassen en toppers voor slaapcomfort bieden wij ook een grote collectie aan bed- en badtextiel. Ga je voor een romantische, klassieke of industriële sfeer in de slaapkamer?

Slaap lekker!
Of je nu van een hard of een zacht matras houdt, het belangrijkste is dat je bed bij jouw lichaam past. Bij De Weerd Wonen & Slapen kies je voor het bed met het beste slaapcomfort. Wij leiden je graag rond in onze showroom. Hier vind je vooraanstaande merken en stijlen volgens de laatste trends. Verder adviseren wij je over een geschikt hoofdkussen en comfortabel beddengoed. En het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom denken wij tevens aan de styling van je slaapkamer. Kom je onze nieuwste dekbedovertrekken bekijken? Welterusten...

Tot kijk in dé showroom van de Krimpenerwaard

In onze grote, moderne showroom inspireren wij je graag. De Weerd Wonen & Slapen is gemakkelijk bereikbaar en je kan voor ons pand gratis parkeren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met kleuren en materialen. Je bent van harte welkom!

Waarmee kunnen wij je helpen?

De Weerd Wonen & Slapen