VLOEREN

Een vloer waar je blij van wordt

Je vloer is een belangrijk onderdeel voor de gewenste uitstraling in je huis of bedrijf. Laat je daarom adviseren over dessins, kleuren en materiaalsoorten. Wij hebben aandacht voor zowel comfort als sfeer en inspireren je graag over de mogelijkheden met harde en zachte vloeren. Dat doen we met toepassingstips voor welke ruimte dan ook.

Praktische en smaakvolle vloeren
Harde vloerbedekking, van vinyl tot hout en laminaat, kan enorm praktisch zijn. De Weerd Wonen & Slapen adviseert je over de mogelijkheden van A-merken waaronder Quick-Step. Voordelen van tapijt ten opzichte van harde vloeren zijn het vermogen om geluid te dempen, warmte te isoleren en een behaaglijk gevoel te geven. Onze vloerbedekkingen variëren van synthetische tot natuurlijke materialen met vele poolsoorten.

Onze specialiteiten:

  • Tapijt
  • Parket of laminaat
  • Marmoleum
  • PVC in bijvoorbeeld betonlook

Perfect gelegd
Met onze jarenlange ervaring denken wij een stap verder. Hoe zal je keuze uitpakken op de plek van bestemming? Wat doen bijvoorbeeld kleurschakeringen en legpatronen met een ruimte? Ook kunnen onze specialisten zorgen voor het egaliseren van vloeren. Geen oppervlakte is ons te gek. Welke ruimte thuis of op kantoor is toe aan een mooie vloer?

Wil je gaan genieten van een nieuwe vloer, vraag dan gerust een offerte aan.

Tot kijk in dé showroom van de Krimpenerwaard

In onze grote, moderne showroom inspireren wij je graag. De Weerd Wonen & Slapen is gemakkelijk bereikbaar en je kan voor ons pand gratis parkeren. Ontdek de eindeloze mogelijkheden met kleuren en materialen. Je bent van harte welkom!

Waarmee kunnen wij je helpen?

De Weerd Wonen & Slapen